МИЛИЧЕВИЋ И ВУКОВИЋ КРЕНУЛИ ПЈЕШКЕ КА ОСТРОГУ ДА ПОМОГНУ МАЛОЈ МАГДАЛЕНИ

139

Синиша Миличевић и Ненад Вуковић из Источног Сарајева кренули су јутрос пјешке из овог града у хуманитарни поход према Манастиру Острог како би помогли лијечење тешко обољеле Магдалене Влашки из Трнова.

Миличевић је рекао Срни да су данас планирали да пјешаче од Источног Новог Сарајева до Доброг Поља, други дан до Фоче, трећи до Пивског манастира, потом до Никшића и на крају до Острога.

Он је истакао да су прије овог хуманитарног похода отишли у цркву да се помоле Богу и да уз благослов крену ка светињи.

“Надам се да нас ово кишовито вријеме неће спријечити да стигнемо до Манастира Острог у петак, 19. маја, увече како смо и планирали и да ће наш хуманитарни поход уродити плодом, односно да ћемо макар мало помоћи малој Магдалени да дође до средстава за лијечење”, рекао је Миличевић који вјерује у хуманост народа и свих добрих људи.

Он је навео да је пред њима пут од око 200 километара који ће проћи пјешке како би указали на то да је осмогодишњој дјевојчици из Трнова, која је обољела од малигне болести, неопходна помоћ.

Миличевић је напоменуо да свако ко искаже жељу да помогне, може уплатити новац на жиро-рачун који је отворен за ову намјену.

Уплате на рачун могу се извршити и на број 552-000-197-565-8815 у Адико банци на име Зорица Дурсун, Трг Срђана Кнежевића осам, 71220 Трново.

Осмогодишња Магдалена Влашки из Трнова болује од малигне болести и тренутно је на лијечењу у Клиничком центру Србије у Београду, након чега би лијечење требало да настави у иностранству, за шта је потребно прикупити око 300.000 евра.

/Срна/