ОДГОЂЕНО СВЕЧАНО ЗАТВАРАЊЕ ЗИМСКЕ ТУРИСТИЧКЕ СЕЗОНЕ НА ЈАХОРИНИ

559

Свечано затварање зимске туристичке сезоне на Јахорини, које је најављено за недјељу, 7. априла, отказано је због лоших временских услова и најаве олујног вјетра, саопштено је из из Олимпијског центра “Јахорина”.

На овој свечаности био је предвиђен забавни програм хуманитарног карактера, с циљем подршке обољелој дјеци у БиХ, као и концерт Наташе Беквалац и конференција за новинаре, а све се одгађа до даљег.

У саопштењу се наводи да ће у недјељу, 7. априла, бити омогућено, како је и планирано, бесплатно скијање, док ће скијалиште од понедјељка, 8. априла, радити смањеним капацитетом и ски-карте биће на попусту од 70 одсто.

Из Олимпијског центра захваљују свима који су до сада подржали организацију догађаја и хуманитарну акцију те напомињу да ће до сада прикупљена средства у хуманитарној акцији бити донирана Марку Павловићу, Милошу Божовићу и Мерјем Башић.

“Захваљујемо свима на разумијевању, хуманости, заједништву и љубави коју смо показали за дјецу којима је наша помоћ итекако потребна”, додаје се у саопштењу.