ПАЛЕ: НЕОВЛАШТЕН УПАД ВИШЕ ЛИЦА У ВОДОВОДНИ СИСТЕМ

396

Једно или више непознатих лица извршило је упад у водоводни систем врела са којег се водом снабдијева подручје општине Пале, саопштило је предузеће “Водовод и канализација” које истиче да је о свему обавијестило полицију у овом мјесту.

Из овог предузећа су навели да је ријеч о злонамјерној манипуалцији водоводним системом, у који је извршен упад у протеклих двадесетак дана да би се спријечило уредно снабдијевање водом становништа, те да ће Полицијска станица Пале предузети даље истрагу ради откривања починилаца.

Како су појаснили, једно или више лица је 27. јула неовлаштено манипулисало вентилима на потезу Врело Праче – Калајџин камен.

Такође, наводе, на подручју Влаховићких врела је између 17. и 18. августа извршен неовлаштен упад у заштићену зону приликом чега је пресјечена сигурносна ограда.

“Једно или више НН лица је неовлаштеним упадом манипулисало вентилима водоводног система с циљем спречавања уредног водоснабдијевања на подручју општине Пале”, истакнуто је у саопштењу.

Јавно предузеће “Водовод и канализација” позива све грађане који имају било какву информацију у вези са овим догађајем или уколико примјете неовлаштена лица у близини водоводног система на потезу Врело Праче – Бистрица – Брус да обавијесте Полицијску станицу Пале на број телефона 122.