САНАЦИЈА ПУТА ТРИЈАНГЛА-ЈАХОРИНА У ТОКУ, ВОЗИЛА САОБРАЋАЈУ ЈЕДНОМ ТРАКОМ

631

Због клизишта на регионалном путу Тријангла-Јахорина, путничка возила јутрос саобраћају наизмјенично једном траком, а радови на санирању ове саобраћајнице су току, изјавио је Срни шеф кабинета начелника општине Пале Срђан Шекара.

„Улажу се максимални напори да се стање стабилузује. Све службе су на терену, јака киша пада и јутрос пада, али вјерујемо да ћемо исконтролисати ситуацију и спријечити веће посљедице по имовину грађана и привредних субјеката“, истакао је Шекара.

Према његовим ријечима, рано је говорити о штети у финансијском смислу, евидентно је да путна инфраструктура оштећена у већој мјери, али сада је најважније да се уради добар посао упркос падавинама како би избјегли већу штету.

„Накнадно ћемо збрајати штете и онда санирати све и рјешавати проблем по проблем. Позивамо грађане да буду опрезни и да се за све потребно обрате општинској комуналној полицији и служби цивилне заштите“, додао је Шекара.

Саобраћај на дионици Тријангла-Јахорина био је синоћ потпуно обустављен након што се урушио дио саобраћајнице јер се активирано клизиште усљед обилних падавина и бујица.

Начелник општине Пале Бошко Југовић потврдио је синоћ Срни да су на терену све надлежне службе и интервентне екипе.

/Срна/