СОКОЛАЦ- Два боксера наступиће на турниру „Омладинска златна рукавица“ у Београду

445

Боксери соколачког „Гласинца“ Лука Вељовић /19/ и Рајко Томовић /17/ наступиће на традиционалном Међународном турниру „Омладинска златна рукавица“, који почиње сутра у Раковици код Београда.

Тренер у Боксерском клубу „Гласинац“ Предраг Бартула је рекао Срни да је учешће соколачких боксера на овом на престижном турниру велики успјех за клуб.

Бартула је подсјетио да је њихов члан Лука Вељовић прошле године са „Омладинске златне рукавице“ у Суботици донио бронзану медаљу у својој категорији.

Он је изразио задовољство што су млади соколачки боксери, захваљујући разумијевању Боксерског савеза Србије, са репрезентацијом Србије били на припремама, које су одржане на Авали од 7. фебруара до данас.

Међународни турнир „Омладинска златна рукавица“ почиње сутра у Раковици, уз придржавање свих прописаних епидемиолошкох мјера и препорука Владе Србије, а трајаће до недјеље, 21. фебруара.

Боксерски клуб „Гласинац“ основан је 2012. године на Сокоцу и по броју освојених медаља у протекле двије године налази се међу најбољима у БиХ.

/Срна/