СОКОЛАЦ- „Машино позориште“ из Београда одиграло представу у вртићу

311

Позоришна представа „Сантиаго од мора“ у извођењу глумаца „Машиног позоришта“ из Београда, одушевила је данас полазнике Установе за предшколско васпитање и образовање који су предано пратили доживљаје гусара Сантиага, његове пријатељице Лорелаи и зле гусарке Бони Коске у потрази за благом чувеног капетана Калабере.

Глумац и редитељ Саша Пантић, један од аутора представе, рекао да су већ долазили у Соколац и да имају лијепу сарадњу са овом установом и локалном власти.

Представа је рађена по мотивима познатог цртаног филма, у којем јунаци трагају за благом, како би на крају закључили да су највеће благо деца. Доживљаје ових гусара соколачким малишанима представили су глумци нашег позоришта Маша Пантић, Ђорђе Јовичић и Миа Станишић. Са управом вртића смо већ договорили ново гостовање за новогодишње празнике у којем ће деца заједно са Машом и медом дочекати Деда Мраза, казао је Пантић те захвалио управи вртића и начелнику општине који су представу организовали, те власнику хотела „Златни бор“ који је глумцима обезбиједио преноћиште у Сокоцу.

Вршилац дужности директора Установе Мирјана Субашић истакла је да је данашња представа једна у низу активности у којима су малишани уживали у протеклим данима.

/Инфо центар Соколац/