СОКОЛАЦ- Сокочанка Исидора Боровчанин – сениорски првак БиХ у катама

208

Члан соколачког Карате клуба „Гласинац“ Исидора Боровчанин освојила је златну медаљу на Првенству БиХ у Модричи и постала сениорски првак БиХ у катама појединачно у женској конкуренцији, изјавио је Срни тренер у овом клубу Миодраг Боровчанин.

„Освајачи златних медаља пласирали су се на Првенство Европе за сениоре, које ће бити одржано крајем марта у Гвадалхари, у Шпанији“, навео је Боровчанин.

Боровчанин је рекао да је Исидора 12. фебруара на Првенству Републике Српске у Бањалуци, такође, освојила златну медаљу и постала првак Српске у катама појединачно.

На Првенству БиХ у каратеу за сениоре и сениорке у борбама и катама, одржаном јуче у Модричи, учествовало је око 40 клубова, у техничкој организацији Карате клуба „Шампион“.

Карате клуб „Гласинац“ врши упис нових чланова уторком и петком од 17.00 часова у соколачкој Спортској дворани и позива младе да трениранирањем овог спорта повећају своју издржљивост, појачају концентрацију, поправе самопоуздање, уче самоконтролу и самоодбрану, те смање стрес и напетост.

/Срна/