АНА ЂУРИЋ У ТОРИНУ ДОБИЛА НАДИМАК ГОДСТРАКТА

340

Прва проба, прве евровизијске активности и нова искуства. Све то у неколико сати проведених у Пала Олимпико арени у Торину, граду домаћину овогодишњег, 66. такмичења за Пјесму Евровизије. Представница Србије Ана Ђурић Констракта оцијенила је да је прва проба прошла пријатније и боље него што је очекивала.

Послије обавезног тестирања на коронавирус, улази се у простор који ће ове године угостити 40 учесника. А како Констракти, српској представници, изгледа сусрет са евровизијском сценом и свим догађајима који су пратили њено прво представљање?

„Боље него што сам очекивала. Пријатније, у ствари. Плашила сам се да кад изађем и …, милион. Међутим, све је пријатно. И како се односе према нама, и што све тече по тајмингу, и лепо је на тој бини, и добар је звук. Све је једноставно, лепо!“, сумира Ана Ђурић Констракта своје прве утиске из Торина.

Новина ове године је да новинари нису присутни на прес-конференцијама, али за Констракту су стизала онлајн питања из цијелог свијета. Занимљива, али и још занимљивији одговори.

„Па, било је једно питање, ако би се десило да Србија победи, у ком граду у Србији би требало да буде Евровизија? А то је тешко питање, јер су нам сви градови лепи, па сам се ја на крају сетила села моје бабе, Глибовца . То је било занимљиво, а углавном се тичу питања косе Меган Маркл и зашто ја перем руке“, додаје она.

Констракта је добила надимак Годстракта или Богстракта, али упоредили су је и са Лори Андерсон.

„Па, хвала, то је стварно комплимент. Шта да кажем. Задовољна сам“, признаје Ана Ђурић.

Прије него што су ушли у арену, Констракта се пожалила да јој јако лупа срце. Оптужила је кафу за то, али на крају признаје да је имала јако велику трему.

„Истина је да сам се мало узентала од свега. Али добро је, мислим да је добро да се одради та трема на почетку. Ја сам и за Песму за Евровизију на првој проби била ван себе. Мислим да се у оној бубици чуло како лупа моје срце. Које куца, само куца!“, истакла је представница Србије.

Проба ће бити поново за два дана и пратићемо шта се дешава са нашом екипом у Торину.

/Глас Српске/