ВУЧИЋ СУТРА У ГРАДУ ИСТОЧНО САРАЈЕВО

548

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић изразио је задовољство због сутрашње посјете предсједника Србије Александра Вучића Источном Сарајеву.

„Велико нам је задовољство што имамо прилику да сутра у поподневним часовима у Источном Сарајеву угостимо предсједника Србије Александра Вучића, коме дугујемо велику захвалност што се интересује за наш град“, рекао је Вуковић БН телевизији.

Вуковић каже да ће на састанку са предсједником Вучићем бити и начелници општина из састава града, Источне Илиџе, Источног Старог Града, Источног Новог Сарајевa, Палa, Сокоца и Трновa.

„Разговараћемо о различитим темама. Упознаћемо предсједника Вучића са настанком и развојем града Источно Сарајево, али ће, свакако, бити ријечи о привреди и економији“, каже Вуковић и додаје да ће ово бити прилика и за разговор о пројектима у граду Источно Сарајево које је одобрила Србија, али и о неким, евентуалним, будућим инвестицијама.

Предсједник Србије Александар Вучић,у оквиру званичне дводневне посјете Босни и Херцеговини, посјетиће Град Источно Сарајево.
Посјета је планирана сутра у поподневним часовима.