Резултати процеса избора представника/це организација цивилног друштва у Евалуационој комисији

274

Позив члановима/ицама организација цивилног друштва са подручја Града Источно Сарајево да се пријаве за учешће у Евалуационој комисији је објављен на wеб страници Града Источно Сарајево 31. маја и трајао је од 31. маја до 6. јуна 2023. године.

До предвиђеног рока, укупно се пријавила једна (1) кандидаткиња, и то:

  1. Гђа. Тијана Ђокић која од 2015. године обавља функцију координаторице пројеката у удружењу младих „Мобилијар“ Соколац, пријава је пристигла 6. јуна 2023. године.

Због чињенице да се до предвиђеног рока пријавила само једна представница цивилног друштва, представници Града Источно Сарајево и УНДП-а/РеLOаD2 пројекта су констатовали да се неће спроводити процес гласања, те да нема сметњи да се иста изабере за чланицу Евалуационе комисије.

Представница цивилног друштва ће бити именована Рјешењем о именовању комисије од стране градоначелника.

Чланови Евалуационе комисије коју чине представник цивилног друштва са подручја Града Источно Сарајево, два представника Града Источно Сарајево и два представника УНДП/РеLOаD2 пројекта ће договорити термин евалуације пристиглих пројеката.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (RеLOаD2) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених нација (УНДП).

Резултате процеса избора представника/це организација цивилног друштва (ОЦД) са подручја Града Источно Сарајево за учешће у Евалуационој комисији у Граду Источно Сарајево у оквиру Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (RеLОаD2) можете погледати ОВДЈЕ.