СУТРА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ЗАКОНА О УПОТРЕБИ ЗАСТАВЕ, ГРБА И ХИМНЕ

130

Обавјештавамо заинтересовану јавност да ће јавна расправа у вези са Нацртом закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне бити одржана сутра, 30. јула у 13 часова у Источном Сарајеву.

Јавна расправа, у којој ће учествовати и предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић, биће одржана у Сали Скупштине града Источно Сарајево (Стефана Немање 14).

Позивамо надлежне органе, организације, научне и стручне институције и заинтересоване грађане да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос унапређењу квалитета текста Нацрта закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне.

Учествовање у јавној расправи се може остварити и достављањем примједби, приједлога и сугестија у писаном облику на адресу Трг јасеновачких жртава 1, Бањалука, а у електронском облику на мејл-адресу sekretarijat@narodnaskupstinars.net до 2. августа 2024. године.

Нацрт закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне и Закључак у вези са Нацртом закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне („Службени гласник Републике Српске“, број 61/24) доступни су на интернет страници Народне скупштине Републике Српске.

Јавни позив, Нацрт закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне, Закључак у вези са Нацртом закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне и Образац за достављање примједби, приједлога и сугестија можете преузети на сљедећем линку:

https://www.narodnaskupstinars.net/?q=ci/вијести/упућен-јавни-позив-за-одржавање-јавне-расправе-у-вези-са-нацртом-закона-о-допуни-закона-о-употреби-заставе-грба-и-химне