ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО: СПОЈ НА НАПОЈНОЈ ЈЕДИНИЦИ РАЧУНАРА ИЗАЗВАО ПОЖАР У ПРЕДУЗЕЋУ ТЕКСТИЛА

431

Узрок пожара који је захватио просторије предузећа текстила у Источном Новом Сарајеву јесте спој на напојној јединици рачунара, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Повријеђених није било, али је изгорјело 18 машина за шивење и већа количина материјала, као и спрат објекта, који је у потпуности изгорио.

Полицијској станици Источно Ново Сарајево у недјељу, 2. маја, око 23.00 часа пријављено је да у Улици војводе Радомира Путника у Источном Новом Сарајеву гори кровна конструкција на просторији предузећа текстила.

Након што су Ватрогасна бригада Источно Сарајево и ватрогасне јединица Пале и Кантона Сарајево угасиле пожар, полицијски службеници извршили су увиђај на лицу мјеста у присуству судског вјештака и том приликом констатовали да је до пожара дошло усљед споја на напојној јединици рачунара.

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево пријављена су три кривична дјела, регистрована су два нарушавања јавног реда и мира, а догодиле су се двије саобраћајне незгоде.

/Срна/