НА ЈАХОРИНИ УХАПШЕНА ТРИ ЛИЦА КОЈА СЕ ДОВОДЕ У ВЕЗУ СА ШКАЉАРСКИМ КЛАНОМ

534

Тројица наводних припадника Шкаљарског клана који су ухапшени на Јахорини затечени су у два различита возила и сумња се да су чекали нечији долазак.
Како сазнају „Новости“, полицији је било сумњиво њихово кретање због чега су и контролисани.

Извршеним провјерама утврђено је да се ради о безбедносно интересантим особама. За Кршићем је Интерпол Немачка раније расписао двије потјернице, као и Интерпол Србија због разбојништва, али су све три у међувремену обустављене.Један је затечен у аутомобилу „голф 5“, док су друга двојица били у возилу „голф 7“. Убрзо је утврђено да су одсјели у апартманима на Јахорини, који је јуче претресен – каже извор близак истрази.

Истражиоци откривају да се на Јахорини тренутно налази и Тамара Звицер, супруга наводног вође Кавачког клана Радоја Звицера. Управо због тога у полицији сумњају да су се тројица осумњичених припремали за извршење кривичног дела.

Вјерујемо да су намјенски били на Јахорини. Сумња се да је мета њихове опсервације била Тамара Звицер и очигледно је да су чекали неког да ли је њеног супруга или неку особу блиску супарничком клану – тврди извор из истраге.

/Новости/