ПРЕКРШАЈНИ НАЛОГ ЗА ИСТИЦАЊЕ РАТНЕ ЗАСТАВЕ ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ

209

Лицу чији су иницијали М.М. који је у Источном Новом Сарајеву затечен крај возила на којем је истакнута ратна застава такозване Армије БиХ издат је прекршајни налог, саопштено је данас из Полицијске управе Источно Сарајево.

Полицијској станици Источно Ново Сарајево јуче је пријављено да је на путничком возилу у Спасовданској улици истакнута застава такозване Армије БиХ.

„Полицијски службеници су на лицу мјеста затекли лице иницијала М.М, те су му издали прекршајни налог по члану седам Закона о јавном реду и миру Републике Српске“, наведено је у саопштењу Полицијске управе.

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић рекао је јуче да истицање ратне заставе такозване Армије БиХ на једном возилу у Источном Сарајеву не треба да забрињава, јер је све у овој земљи српско и тако ће остати.

У Приједору и Добоју су у суботу, 5. августа, прекршајно санкционисана два лица због истицања ратне заставе такозване Армије БиХ на аутомобилима.

Приједорска полиција уручила је прекршајни налог лицу чији су иницијали С.Д. из Новог Града, поступајући по пријави да се на магистралном путу Сански Мост-Приједор у мјесту Копривна креће колона возила и да је на једном од њих истакнута ратна застава такозване Армије БиХ.

Полиција у Добоју санкционисала је лице са подручја овог града чији су иницијали С.М. за које је утврђено да је на возилу „лада“ истакло заставу Федерације БиХ која је забрањена одлуком Уставног суда БиХ од 2007. године, речено је Срни из Полицијске управе Добој.

/Срна/