ИСТОЧНА ИЛИЏА- Позив за упис на програм школе сликања за дјецу

107

Центар за културу и информисање Источна Илиџа организује бесплатну школу сликања за дјецу из основних школа, а први модул почиње у петак, 24. маја и трајаће до понедјељка, 27. маја.

Часови ће се одржавати од 19.00 часова на Добрињи четири у просторијама Центра за културу и информисање Источна Илиџа, а руководилац програма је сликар Славиша Врећо.

Програмом Центра планирано је да школа сликања траје два модула – први у мају, други у јулу, а између њих полазници школе ће добити упутства и вјежбе техника које ће у међувремену савладавати како би на завршном модулу радили на сложенијим техникама, најављено је из овог центра.

Школа сликања намијењена је дјеци узраста до 15 година с циљем интензивног развоја креативних способности и потенцијала, усвајања различитих ликовних техника, квалитетног провођења слободног времена, учења о свијету ликовне умјетности и дизајна, развијања индивидуалности, подстицања на истраживање и изражавање властитих доживљаја и идеја, а кроз радионице полазници ће се упознати са различитим ликовним техникама.

Број полазника је ограничен, а учесници се могу пријавити на мејл центарзакултуру.истоцнаилидза@гмаил.цом до почетка програма.

/Срна/

фото: Центар за културу и информисање Источна Илиџа