ИСТОЧНА ИЛИЏА- У понедјељак о даљем лијечењу Милоша Божовића

565

Представници Општинске организације Црвеног крста Источна Илиџа организују у понедјељак, 6. фебруара, конференцију за новинаре о здравственом стању и даљем лијечењу младића Милоша Божовића који је 2014. године као голман јуниорске екипе Фудбалског клуба „Славија“ задобио тешку повреду главе и требало би да поново буде оперисан у Русији.

Конференција за новинаре биће одржана у 12.00 часова у сали општине Источна Илиџа, најављено је из Општинског Црвеног крста.

Милош Божовић био је голман јуниорске екипе Фудбалског клуба „Славија“ из Источног Сарајева, а на утакмици 2014. године доживио је тешку повреду главе.

У акцијама помоћи за Милошево лијечење учествовали су бројни грађани Источног Сарајева, Републике Српске и региона, а један од организатора хуманитарних акција била је и Општинска организација Црвеног крста Источна Илиџа.

Божовић је у јулу прошле године био на лијечењу у клиници у Москви. Према ранијим изјавама његове породице, појавила се могућност лијечења матичним ћелијама и укупан процес лијечења, према програму љекара руске клинике, требало би да траје до двије године.

/Срна/