ИСТОЧНА ИЛИЏА- Јавни позив за достављање иницијатива за додјелу награда и признања поводом славе општине

404

Из општине Источна Илиџа позивају сва заинтересована правна и физичка лица са подручја oпштине Источна Илиџа да доставе иницијативе за додјелу награда и признања, поводом славе oпштине Источна Илиџа, Ђурђевдана.

Јавни позив погледајте у наставку:

На основу Одлуке о додјели награда и признања  број: 02-023-209/07. од 29.03.2007. године, Скупштина општине Источна Илиџа

објављује:

Ј  А  В  Н  И      П  О  З  И  В

Позивамо сва заинтересована правна и физичка лица са подручја oпштине Источна Илиџа да могу доставити своје иницијативе за додјелу награда и признања, поводом 6. маја Ђурђевдан-Слава oпштине Источна Илиџа.

Одлуком о признањима oпштине Источна Илиџа установљене су сљедеће награде и признања:

  1. Повeља општине Источна Илиџа

Ова награда је највише признање Општине, а додјељује се за изузетан рад и дјела која су од општег значаја за развој друштвене заједнице у свим областима стваралаштва.

2. Плакета општине Источна Илиџа

Ова награда је признање које Општина додјељује за врхунске резултате и успјехе у области привреде, науке, културе, умјетности и спорта, те за изузетан допринос у развоју Општине и његовању добрих односа са другим општинама.

  • Захвалница општине Источна Илиџа

Ова награда је признање које Општина додјељује за учињено хумано дјело, пожртвованост у спасавању људи и имовине, за изузетан допринос у хуманитарним и добротворним акцијама и за друга учињена дјела која доприносе срећнијем и хуманијем живљењу.

Иницијативе морају да буду достављене са образлозењем и биографијом за физичка лица ,односно са референсама за правна  лица.

Иницијативе доставити Скупштини oпштине Источна Илиџа – Комисија за награде и признања, на адресу: Улица Војводе Радомира Путника број 2,  71 123 Источна Илиџа.

Конкурс ће се објавити на огласној табли општине Источна Илиџа и званичној WEB страници општине.

 Jавни позив отворен је oд 03.4. до 13.04.2023.године. 

                                                                                 ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ

                                                                                               Раде Ћосовић