ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО-ИСТОЧНА ИЛИЏА- Потписан споразум о набавци санитетског возила за потребе Дома здравља

693

У кабинету начелника општине Источно Ново Сарајево данас је потписан Споразум о набавци санитетског возила за потребе Дома здравља Источно Сарајево.

Споразум о набавци санитетског возила за хитне и мобилне интервенције, потписали су начелник општине Источно Ново Сарајево, Јован Катић и начелник општине Источна Илиџа, Маринко Божовић.

Потписаним споразумом дефинише се заједничко суфинансирање набавке санитетског возила за хитне и мобилне инвервенције, које ће се набавити у склопу пројекта „Јачање здравствених капацитета општине Источно Ново Сарајево“. 

Поменути пројекат је општини Источно Ново Сарајево одобрен из средстава Инвестиционо – развојне банке РС, путем Јавног позива јединицама локалне самоуправе у Републици Српској за додјелу средстава из Финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развоја 2020/2021.

Набавком санитетског возила ће се побољшати квалитет услуге и унаприједити капацитети Дома здравља Источно Сарајево, што је посебно значајно у овим условима док траје глобална пандемија.

/општина Источно Ново Сарајево/