ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД- Формирана полицијска станица и станично одјељење полиције Требевић

1783

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац рекао је на Палама да је формирана полицијска станица Источни Стари Град и станично одјељење полиције Требевић, с циљем подизања безбједности на виши ниво.
Шеховац је истакао да су ступиле на снагу измјене и допуне Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста у Министарству унутрашњих послова Републике Српске који је донио министар Драган Лукач тако да је формирана Полицијска станица Источни Стари Град и одјељење полиције на Требевићу.

“Источни Стари Град је једина општина на подручју Полицијске управе која није имала полицијску станицу, а данас је то рјешено. Указала се потреба за формирање станичног одјељења полиције Требевић с обзиром на велики број туриста који посјећују планину Требевић. Полиција ће бити присутна на Требевићу у циљу безбједног боравка посјетилаца”, истиче Шеховац.

Према његовим ријечима, успостављање видео надзора које је финансирао Град Источно Сарајево је у завршној фази, а допринијеће већој безбједости.

 

/Срна/