ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Позив предузетницима за учешће у програму „Пријатељи породице“

376

Општина Источно Ново Сарајево расписала је јавни позив за пријаву правних лица и предузетника за учешће у програму „Пријатељи породице“ за породице са троје и више дјеце, који ће власницима „поносне картице“ обезбиједити попуст на асортиман својих производа.

Циљ програма је изабрати привредне субјекте и предузетнике /радње мјештовите робе, пумпе, продавнице бијеле технике, меснице, пекаре, зеленаре, апотеке, приватне здравствене установе и лабораторије, козметичке и фризерске салоне, угоститељске објекте, аутомеханичарске радње/ који ће власницима „поносне картице“ обезбиједити свакодневни попуст, не мањи од пет одсто.

Изабрани партнери „поносне картице“ добиће могућност бесплатног приступа интернет продавници у виду апликације, објављено је на интернет страници општине Источно Ново Сарајево.

Тиме се директно доприноси дигитализацији пословања у локалној заједници, те бесплатној промоцији кроз интернет канале општине и Фондације „За породицу“, медије и ЛЕД билборд на новоотвореној спортској дворани.

Право учешћа имају сва заинтересована правна лица и предузетници са подручја општине Источно Ново Сарајево који су ту регистровани или имају пословницу на подручју ове локалне заједнице.

Рок за подношење пријава је 6. август.

/Срна/