ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Представа “Тешко је рећи збогом” у недјељу у Културном центру

334

У Културном центру Источно Ново Сарајево у недјељу, 4. децембра биће одиграна представа “Тешко је рећи збогом”, режисерке Марије Липковски, која је гостовала у више од 50 градова Србије, региона и Европе, а имала је и неколико извођења у Звездара театру, Опери и театру Мадленијанум.

Представа је урађена по тексту чувеног Мире Гаврана, а насловне улоге тумаче Невена Вукес, Иван Михаиловић и Драгана Дабовић, познати глумци из серија “Цват липе на Балкану”, “Војна академија”, “Бићемо прваци света”, “Јужни ветар”, “На граници”, “Швиндлери”, “Балканска међа”, “Коло среће”.

Осим великог платна једнако успјешни су и у позоришту па тако иза себе имају бројне улоге на сценама Атељеа 212, Београдског драмског позоришта, Звездара театра и других.

“Тешко је рећи збогом” говори о необичном брачном троуглу, а жанровски је на граници између комедије и мелодраме. У динамичној причи пуној неочекиваних обрта “жртва” и “прогонитељ” замијениће мјеста, “истине” ће постати “лажи”, а “лажи” ће постати “истине”. Ако су мушко – женски односи најважнији за људску срећу и несрећу – онда ће гледаоци у овој представи истински уживати.

Представа почиње у 19.00 часова.

Улазнице по цијени од 15 КМ су у продаји од данас у периоду од 12.00 до 19.00 часова.