ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Јавни позив за Сајам здраве хране, домаћих и уникатних производа и рукотворина

493

У оквиру манифестације „Љето у Источном Новом Сарајеву 2023“, Општина Источно Ново Сарајево у сарадњи са Кластером „СРП“ организује други Сајам здраве хране, домаћих и уникатних производа и рукотворина, који ће бити одржан 18. и 19. августа на Тргу Републике Србије.

На Сајму је планирано представљање удружења, те постојећих и будућих предузетника из цијеле Републике Српске који у понуди имају домаће производе, уникатне радове и рукотворине и желе их представити грађанима Источног Сарајева и околине.

Свим излагачима биће обезбијеђени столови у штандовима намијењеним за сајамско излагање и учешће је бесплатно, а за све излагаче удаљене преко 150km од Источног Новог Сарајева биће обезбијеђен смјештај за 18. август.

Пријаве је потребно слати путем адресе електронске поште aleksandra.matic-tadic@opstinains.net и dejan.romic@opstinains.net у формату:

1. Име и презиме;

2. Адреса становања/просторија правног лица;

3. Назив удружења/правног лица (опционо);

4. Контакт телефон;

5. Адреса електронске поште;

6. Врста производа који се излажу;

7. Кратки опис производа и удружења/приватног газдинства који ће водитељ навести при представљању излагача.

Осим произвођача домаћих производа и удружења, охрабрујемо све оне који се баве ручним радом и израдом уникатних предмета, накита, декорација и осталих видова умјетничког рада да се такође пријаве и представе нашим суграђанима, јер је највеће богатство у разноликости и труду сваког грађанина наше Републике.

Пријаве је могуће слати до уторка, 1. августа 2023. године до 15 часова, а сви пријављени излагачи ће до 10. августа добити тачне инструкције о постављању производа и остале битне детаље. Број мјеста је ограничен.

/општина Источно Ново Сарајево/