ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- За дио потрошача аконтативан обрачун за март

1237

Комунално предузеће „Водовод и канализација“ из Источног Сарајева саопштило је да ће потрошачи који се снабдијевају са резервоара „Баба“ за март добити аконтативан обрачун потрошње због смањеног броја радника на терену и немогућности редовног очитања.

– Због тренутне епидемиолошке ситуације изазване појавом вируса корона, наше предузеће послује са смањеним бројем радника и предузима све мјере да се смањи кретање дежурних како би избјегли негативне посљедице. Стварно стање потрошње ће се утврдити приликом првог очитања водомјера – додаје се у саопштењу.

У саопштењу се наводи да уколико су корисници у могућности да сами очитају стање на водомјеру, потребно је да им јаве до 31. марта стање бројила на број телефона 057/343-252 у службу наплате у периоду од 7.30 до 15.30 часова сваким радним даном.

– Насеља која се водом снабдијевају са овог резервоара су Станојевићи, Петруше, Петровићи, Горњи Миљевићи, Козаревићи, дио улице Његошева и дио улице Требевићка. На овом подручју је око 500 домаћинстава – наведено је у саопштењу.

Из овог предузећа моле потрошаче за разумијевање у ванредној ситуацији.

 

/Срна/