ДАНАС СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ИСТОЧНО САРАЈЕВО

395

Одборници Скупштине града Источно Сарајево разматраће данас извјештај о извршењу буџета града Источно Сарајево за период од 1.1. до 30.6.2022. године, као и одлуку о приједлогу ребаланса буџета града Источно Сарајево за2022. годину.

Приједлогом ребаланса буџета Града Источно Сарајево за 2022. годину утврђен је укупан буџет у износу 15.325.165 КМ, који је повећан у односу на Нацрт ребаланса за 290.000 КМ.

На дневном реду скупштинског засједања наћи ће се Информација о имплементацији Плана за отклањање неправилности и недостатака утвђених у извјештају Главне службе за ревизију јавног сектора Републике Српске, као и информације о функционисању јавних комуналних предузећа, одржавању чистоће и управљању отпадом на подручју града, те о стању у области запошљавања и реализацији Програма запошљаваља на подручју града Источно Сарајево за 2021/22. годину.

Пред одборницима ће се наћи и информације о изградњи инфраструктурних објеката на подручју града Источно Сарајево по просторно-планској документацији и о судским споровима коjе води град Источно Сарајево,

Почетка сједнице Скупштине града заказан је за 10,00 часова.

Скупштина-града-12.-сједница-дневни-редПреузми