ДЈЕЧИЈИ САЈАМ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ ОКУПИО ВЕЛИКИ БРОЈ ПОСЈЕТИЛАЦА

137

Други Дјечији сајам одржан је протеклог викенда у Источном Сарајеву, а ова већ традиционална манифестација и ове године окупила је велики број малишана, родитеља, као и излагача који су представили новитете у индустрији дјечије опреме, обуће, одјеће, играчака, хране и књига.

Сајам је, према ријечима директора Туристичке организације Града Источно Сарајево Игора Иконића, ове године окупио још више излагача.

„Манифестација је прошле године одушевила све и превазишла наша очекивања, малишани су заиста уживали. Ове године окупио се још већи број излагача, понуђено је још више садржаја, припревљено још више дјечијих наступа, а самим тим добили смо још више дјечијих осмијеха“, навео је Иконић.

Он је додао да је поносан на сајам јер промовише породицу и праве, породичне вриједности.

Јелена Куртиновић, помоћник министра за породицу у Министарству породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске, истакла је да су овакве манифестације веома важне јер се баве промоцијом породице и здравог друштва.

Дјечији сајам одржан је у организацији „RS Consulting and Trade“, уз покровитељство Града Источно Сарајево, Туристичке организације Града Источно Сарајево и општине Источно Ново Сарајево.