РАСПИСАН ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ДОДЈЕЛУ СРЕДСТАВА НЕВЛАДИНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА И УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА

730

Градска управа Источно Сарајево расписује конкурс за расподјелу средстава невладиним, непрофитним организацијама и удружењима грађана за пројекте који ће током 2022. године бити реализовани  на подручју града Источно Сарајево.

За ове намјене из буџета Града Источно Сарајево издвојено је 35.000 КМ,  а средства ће бити додјељена за пројекте из области које Градска управа одреди као приоритетне према стратешким документима.

На јавном конкурсу за расподјелу средстава право учешћа имају сва невладина удружења и фондације регистроване у БиХ, а сједиште имају у Источном Сарајеву, и већински дио активности реализују на подручју града.

Јавни конкурс биће отворен 28 дана од дана објављивања, а одлука о расподјели одобрених средстава буџета Града Источно Сарајево за 2022. годину за пројекте невладиних, непрофитних организација и удружења грађана биће објављена на web страници Града Источно Сарајево.

Пријавне обрасце за Јавни конкурс можете преузети у Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности Града, или на веб страници Града Источно Сарајево.

Сви заинтересовани представници невладиних и непрофитних организација и удружења грађана дужни су да преузму и попуне сљедеће обрасце:

  1.  ОБРАЗАЦ ЗА АДМИНИСТРАТИВНЕ ПОДАТКЕ О АПЛИКАНТУ можете преузети ОВДЈЕ.
  2. ОБРАЗАЦ ЛИСТЕ ЗА ПРОВЈЕРУ можете преузети ОВДЈЕ
  3. ОБРАЗАЦ МАТРИЦЕ ЛОГИЧКОГ ОКВИРА можете преузети ОВДЈЕ.
  4. ОБРАЗАЦ ФИНАНСИЈСКЕ ИДЕНТИФИКАЦИОНЕ ФОРМЕ можете преузети ОВДЈЕ.
  5. ОБРАЗАЦ ПРОЈЕКТНОГ ПРИЈЕДЛОГА можете преузети ОВДЈЕ.
  6. ОБРАЗАЦ ЗА ПРЕГЛЕД БУЏЕТА ПРОРАЧУНА можете преузети ОВДЈЕ.
  7. ОБРАЗАЦ ЗА ПЛАН АКТИВНОСТИ И ПРОМОЦИЈЕ можете преузети ОВДЈЕ.