СУТРА ДОДЈЕЛА НАГРАДА ПОБЈЕДНИЦИМА КОНКУРСА „МОЈЕ ИСТОЧНО САРАЈЕВО“

421

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић уручиће у петак, 15. септембра, награде, признања и захвалнице побједницима Конкурса за најбоље литерарне и ликовне радове ученика основне школе о теми „Моје Источно Сарајево“, који је Градска управа Источно Сарајево расписала поводом Дана и славе града Источно Сарајево – Светог Петра Дабробосанског.

Додјела награда и признања ауторима биће одржана у Центру за културу Трново у 18.00 часова, гдје ће бити постављена изложба награђених радова.

Ауторима најбољих радова биће додијељене новчане награде: за прво мјесто 150 КМ, за друго мјесто 100 КМ и за треће мјесто 50 КМ, а награђени ће добити и пригодна признања и поклоне.

На конкурс је, осим радова ученика старијих разреда основне школе, пристигло и 10 ликовних и један литерарни рад ученика другог разреда Основне школе „Алекса Шантић“, Војковићи – Источна Илиџа, због чега је Комисија за избор најбољих ликовних и литерарних радова о теми „Моје Источно Сарајево“ предложила да се учитељици и ученицима овог одјељења додијели посебно признање.