ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈЕМ УН ВОЛОНТЕРА У ЗАЈЕДНИЦИ

883

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2), уз финансијску подршку Европске уније, објављује јавни позив за пријем УН волонтера/ке у заједници, у области ангажмана младих за подручје града Источно Сарајево.

Позивамо младе особе, од 18 до 30 година, које су настањене на подручју града Источно Сарајево, а које испуњавају услове наведене у огласу, да се пријаве за објављену позицију. Јавни позив остаје отворен до 11. октобра, 2022. године, а пријаве са потребном документацијом потребно је послати на registry.ba@undp.org

Одабрани/а УН волонтер/ка радиће у просторијама Града Источно Сарајево са додијељеном особом, пружајући подршку у јачању односа са организацијама цивилног друштва (ОЦД), грађанским/омладинским удружењима, као и ReLOaD2 пројекту у реализацији активности на нивоу града.

Ово је одлична прилика за младе ентузијасте да се укључе у рад локалне институције, ангажманом преко Волонтера Уједињених нација (УНВ) за приправништво/практичан рад у трајању од шест мјесеци, уз одговарајућу надокнаду за животне трошкове.

Осим тога, одабрани/а УН волонтер/ка ће током трајања уговора бити у обавези да током радног времена похађа цертифициране обуке: административни послови, основе рачунарства и развој „меких“ вјештина (енг. soft skills). Волонтер/ка ће по завршетку добити потврду о завршеној пракси/приправништву у сврху креирања бољих шанси за запошљавање.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2), финансира Европска унија (ЕУ), а имплементира Развојни програм Уједињених нација (UNDP).

ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ПРИЈЕМ ВОЛОНТЕРА МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ У НАСТАВКУ: