ДЈЕЧИЈИ САЈАМ 13. И 14. МАЈА У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ

307

У Источном Сарајеву ће у суботу и недјељу, 13. и 14. маја, бити одржан Дјечији сајам који ће окупити више од 50 излагача различитих производа за дјецу.

„Дјечији сајам има најбољу понуду захваљујући бројним партнерима и пријатељима који ће представити новитете у индустрији дјечије опреме, обуће, одјеће, играчака, хране, књига, едукације“, рекла је менаџер фестивала Звездана Стојаковић.

Она је нагласила да ће Дјечији сајам, као друштвено одговоран пројекат, на најбољи начин дати подршку креирању програма намијењених дјеци и породици.

„Срећна сам што сам један од амбасадора, те позивам све да подрже породицу као ћелију друштва тако што ће учествовати на Дјечијем сајму у Источном Сарајеву. Више него икада важно је да се дружимо, да оставимо уређаје и изађемо, забавимо се и проведемо квалитетно вријеме са нашим малишанима“, истакла је Стојаковићева.

Сајам ће свечано бити отворен 13. маја у 11.00 часова у спортској дворани Источно Ново Сарајево, саопштио је организатор.

Манифестација ће бити одржана у организацији компаније „РС консалтинг и трговина“ из Бањалуке под покровитељством града Источно Сарајево и градске Туристичке организације, а партнер сајма је Општинска управа Источно Ново Сарајево.

Улаз за све посјетиоце је бесплатан.

/Срна/