ИКОНИЋ: НАСТУП НА БЕОГРАДСКОМ САЈМУ НАЈУСПЈЕШНИЈИ ДО САДА

156

У Београду је јуче завршен Међународни сајам туризма који је окупио велики број излагача из регије и свијета, а у богатој туристичкој понуди, штанд Источног Сарајева био је један од најпосјећенијих.

Директор Туристичке организације Града Источно Сарајево Игор Иконић рекао је да је посјећеност овом штанду била невјероватна, те да је заинтересованост посјетилаца током свих сајамских дана била велика.

„Не претерујемо кад кажемо да је штанд Туристичке организације Града Источно Сарајево био један од најпосјећенијих штандова на Сајму, а резултати нашег наступа ће се најбоље видјети у народном периоду. Акценат смо ставили на зимску, али и на предстојећу љетну туристичку сезону“, истакао је Иконић.

Иконић је нагласио да се атрактивност овог штанда огледала и у иновативним штампаним и мултимедијалним промо-материјалима који су припремљени посебно за наступ на овом Сајму.

„Огроман број телевизијских укључења за еминентне медијске куће из Србије, велики број састанака са носиоцима привредног и јавног живота Србије, Црне Горе и Републике Српске. Кад се саберу утисци, можемо закључити да је ово вјероватно најуспешнији наступ наше Туристичке организације на сајмовима туризма генерално, а тог мишљења су и колеге који су у свијету туризма већ деценијама“, рекао је Иконић.