ПОЗИВ НА РАДИОНИЦУ И ИНФО ДАН ЗА ПРОГРАМ КРЕАТИВНЕ ЕВРОПЕ

158

Програм Европске комисије за подршку и суфинансирања пројеката из области културе и аудиовизуелног сектора „Креативна Европа“ биће представљен у Источном Сарајеву у понедјељак, 4. новембра. 

БиХ Деск Креативне Европе, уз подршку Града Источно Сарајево и Градске развојне агенције Источно Сарајево, позива све заинтересоване на ИНФО дан и радионицу која ће бити одржана од 9.30 до 15 часова у просторијама Градске управе Источно Сарајево.

Циљ инфо дана и радионице је презентација БиХ деска, потенцијала Програма Креативне Европе за кориснике у БиХ, начина и метода пријаве.

Позивамо све заинтересоване појединце, културне установе, организације или институције да присуствују овој радионици и да пријаве (име и презиме, институција или организација) изврше најкасније до 1. новембра до 15 часова на info@rais.rs.ba или на бр. телефона +387 65 023 418.

Број мјеста је ограничен.

Креативна Европа програм је Европске уније којим се пружа финансијска подршка културним установама и организацијама, како би чувале, развијале и промовисале европску културну и језичку разноликост, као и насљеђе, те унапређивале компетитивност и економски потенцијал културних, а нарочито аудиовизуелних дјелатности.

Програм радионице можете погледати ОВДЈЕ.