ПОЗИВ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА ЗА УЧЕШЋЕ НА ДРУГОМ МЕНТОРСКОМ САСТАНКУ

281

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 – ReLOaD2 у сарадњи са Градом Источно Сарајево објављује позив организацијама цивилног друштва (ОЦД) за учешће на другом менторском састанку.

Састанак је прилика да представници ОЦД са ментором јавно продискутују евентуална побољшања пројектних приједлога (без уплитања у конкретне пројектне идеје).

Други састанак са ментором биће организован у петак, 26.5.2023. године са почетком у 11,00 часова у просторијама Градске управе Источно Сарајево (Стефана Немање бр.14), Град Источно Сарајево.

Током јуна биће организован још један менторски састанак, како би представницима ОЦД-а била пружена подршка приликом припреме пројектних идеја, и то:
• Трећи састанак са ментором у петак, 2.6.2023. године са почетком у 11,00 часова у просторијама Града Источно Сарајево (Стефана Немање бр.14), Град Источно Сарајево.

Потврду о присуству на менторским састанцима потребно је послати на jovana.vucinic@undp.org.

С циљем транспарентности, записници са одржаних састанака са ментором биће објављени на градској страници. На овај начин биће омогућено да информације буду доступне и организацијама цивилног друштва чији представници нису били у могућности да присуствују састанцима са ментором.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2) финансира Европска унија (ЕU), а проводи Развојни програм Уједињених нација (UNDP).