ПОЗИВ ПРЕДСТАВНИЦИМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕНТОРСКОМ САСТАНКУ

509

Позивамо представнике организација цивилног друштва да учествују на првом менторском састанку, у оквиру Јавног позива за предају пројектних приједлога у склопу пројекта Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2) у граду Источно Сарајево.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2) у сарадњи са Градском управом Источно Сарајево објављује позив за организације цивилног друштва (ОЦД) за учешће на првом менторском састанку. Састанак је прилика да представници цивилног друштва јавно продискутују са ментором о евентуалном побољшању пројектних приједлога којима желе да аплицирају на јавни позив за додјелу средстава у оквиру Пројекта ReLOaD2 (без уплитања у конкретне пројектне идеје).

Први састанак са ментором биће организован у четвртак, 24. марта 2022. године са почетком у 11,00 часова у просторијама Градске управе, Улица Стефана Немање бр. 14, Град Источно Сарајево.

Током марта и априла биће организована додатна два менторска састанка, како би представницима ОЦД-а била пружена подршка приликом припреме пројектних идеја, и то:

  1. Други састанак са ментором у сриједу, 30. марта 2022. године са почетком у 11,00 часова у просторијама Градске управе, Улица Стефана Немање бр. 14, Град Источно Сарајево;
  2. Трећи састанак са ментором у понедјељак, 4. априла 2022. године са почетком у 11,00 часова у просторијама Градске управе, Улица Стефана Немање бр. 14, Град Источно Сарајево.

Потврду о присуству на менторским састанцима потребно је послати на privreda@gradistocnosarajevo.net.

У сврху транспарентности, записници са одржаних састанака са ментором биће објављени на страници Града Источно Сарајево. На овај начин ће се омогућити да информације буду доступне за ОЦД које нису биле у могућности да присуствују састанцима са ментором.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2) финансира Европска унија (ЕU), а проводи Развојни програм Уједињених нација (UNDP).