ПОСЈЕТА СТАНИЧНОМ ОДЈЕЉЕЊУ ПОЛИЦИЈЕ У МОКРОМ

295

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић данас је, са министром унутрашњих послова Републике Српске Синишом Караном, директором Полиције Српске Синишом Кострешевићем и представницима општине Пале, посјетио Станично одјељење полиције Мокро, које се налази у новим просторијама те мјесне заједнице.

Ћосић је подсјетио да је Градска управа Источно Сарајево током 2022. године суфинансирала изградњу овог објекта, за шта је издвојила 250.000 КМ као вид подршке овој, како је навео, веома добро развијеној и организованој мјесној заједници и њеним становницима.

„Искористили смо прилику и поразговарали о безбједносној ситуацији у граду, с акцентом на специфичну позицију нашег града уз ентитетску линију и предстојеће локалне изборе“, истакао је Ћосић.

Градоначелник је казао да му је драго што је полиција Републике Српске, као и до сада, потпуно спремна да одговори на све задатке који се пред њу поставе.

„Увјерен сам да нећемо имати озбиљнијих безбједносних изазова у наредном предизборном периоду, као и на сам дан избора“, нагласио је Ћосић.