ПРЕДСТАВЉЕНА АПЛИКАЦИЈА „МОЈ ДОКТОР“

613

У просторијама Градске управе Источно Сарајево данас је одржана презентација софтвера за здравстене установе, на којој је представљена мобилна апликација „Мој доктор“ (moj-doktor.com) с циљем унапређења пружања услуга и комуникације пацијената и здравствених установа.

Апликација „Мој доктор“, коју је развио програмер Владимир Глуховић, представља онлајн систем помоћу ког ће пацијентима бити пружена могућност резервације термина са интегрисаном картотеком, саопштено је на презентацији.

Ова апликација намијењена је свим приватним и дијелом јавним болницама и домовима здравља.

Према Глуховићевим ријечима, спајање система онлајн здравствених резервација са картонима пацијената није само дигитални помак, већ скок ка побољшању пружања здравствене заштите.

„Оно што истински издваја ове системе јесте њихова синергија са картонима пацијената“, речено је током презентације и наглашено да оваква комбинација заказивања термина са картонима пацијената нуди јединствен поглед на здравствени статус појединца.

На предавању је поручено да интеграција система онлајн здравствених резервација са картонима пацијената најављује нову еру у доступности здравствене заштите, ефикасности и њези усмјереној ка пацијенту.

Презентацији су присуствовали представници јавних и приватних здравствених установа са подручја Источног Сарајева, као и представници Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Града Источно Сарајево.

Више информација о апликацији грађани могу добити  путем мејла: info@moj-doktor.com