ЋОСИЋ ЧЕСТИТАО КРСНУ СЛАВУ ОПШТИНЕ ПАЛЕ

98

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић честитао је Дан и крсну славу општине Пале – Велику Госпојину, начелнику општине Пале Бошку Југовићу, предсједнику Скупштине Стефану Стајчићу, одборницима, те свим становницима ове локалне заједнице.

Ћосић је истакао да се богатство и снага Источног Сарајева огледају, прије свега, како је навео, у нашим људима и заједништву шест општина, јединственом у Републици Српској.

„Свака од тих општина на свој начин чини овај град бољим, а Пале се ту истичу као мјесто настанка најважнијих институција Републике Српске и наша најмногољуднија локална заједница“, објаснио је Ћосић.

Градоначелник је додао да, као таква, ова општина је и мјесто гдје Градска управа жели да реализује пројекте који ће одсликавати значај Пала за цијело Источно Сарајево.

„Почевши од послова који се односе на изградњу и уређење инфраструктуре, преко пројеката који доприносе развоју туризма у овој општини, до оних који ће Пале учинити другим административним центром Источног Сарајева, а то је изградња Градске куће“, навео је Ћосић.

Он је додао да када постоји заједнички циљ може да се уради све што је замишљено, те да то није флоскула него чињеница.

„Окупљање је кључ успјеха, а чини ми се да смо ми то на вријеме схватили, у интересу и цијелог овог града и сваке општине појединачно“, поручио је Ћосић.