ЋОСИЋ ЧЕСТИТАО КРСНУ СЛАВУ ОПШТИНЕ СОКОЛАЦ

161

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић честитао је Дан и крсну славу општине Соколац – Светог пророка Илију начелнику Миловану Бјелици, предсједнику Скупштине општине Сретку Марјановићу, одборницима, запосленима у општини и свим становницима Сокоца.

Ћосић је рекао да је Соколац веома значајна општина за град Источно Сарајево, али и за њега као градоначелника.„Соколац је општина честитих људи и добрих домаћина који с поносом чувају нашу традицију и обичаје“, нагласио је Ћосић.

Према његовим ријечима, Градска управа Источно Сарајево трудила се да у протеклом периоду да допринос развоју ове локалне заједнице, посебно реализацији инфраструктурних пројеката, који су изузетно важни за даљи развој и функционисање ове општине, али и Источног Сарајева у цјелини.

„Морам да кажем да никада нисам у потпуности задовољан урађеним, сматрам да увијек може више и боље, због чега ћемо у наредном периоду заједно, још јаче, радити на наставку реализације планираних великих инфраструктурних пројеката“, објаснио је градоначелник.

Грађанима Сокоца Ћосић је поручио да ће кроз будуће активности наставити да његује равноправан третман према свим градским општинама и додао да ће све учинити како би јединство и препознатљив идентитет нашег народа били додатно ојачани.

„То нам је од непроцјењиве важности, како би сваки наш грађанин осјетио да припада овом граду, како бисмо сворили добре услове за генерације које долазе и добре темеље за будућност нашег града“, нагласио је Ћосић.

Овом приликом, Ћосић је честитао и славу Храма Светог пророка Илије у Илијашу, као и славу цркве Светог пророка Илије у Кијеву, истакавши да је Српска православна црква увијек била и да ће увијек остати најважније мјесто окупљања нашег народа.

„Нека је на срећу и радост данашњи празник“, закључио је Ћосић.