НА САЈМУ КЊИГА У БЕОГРАДУ ПРЕДСТАВЉЕНА ДЈЕЛА АУТОРА ИЗ ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА

1440

Замјеник градоначелника Источног Сарајева Данко Вучетић присуствовао је данас, на Сајму књига у Београду, промоцији издања Матичне библиотеке Источно Сарајево.

На штанду Представништва Републике Српске у Београду промовисана су дјела наших суграђана Горана Врачара „Српска“, Жељка Пржуља „Игра анђела“ и Маријане Петронић „Приче о дјеци са крилима“.

О дјелима су, осим аутора, говорили професор на Филозофском факултету у Источном Сарајеву Саша Кнежевић и директорица Матичне библиотеке Љиљана Кнежевић.

Кнежевићева је рекла да се Матична библиотека Источно Сарајево већ девет година представља на престижном Сајму књига у Београду, са по најмање три издања.

Директорица Матичне библиотеке изразила је захвалност Граду Источно Сарајево који је помогао њихово учешће на овој значајној манифестацији и уз чију ће подршку Матична библиотека у наредном периоду обогатити књижевни фонд.

Представници Града Источно Сарајево, осим бројних културних манифестација и активности које подржавају, издавачку дјелатност издвајају као веома значајан сегмент за развој културе у нашем граду.