ПРИЈЕМ ЗА УЧЕСНИКЕ „ЛУТ ФЕСТА 2018“

1155
"Лут фест 2017", пријем у Градској управи

У  Градској управи Источно Сарајево, у недјељу, 13.5.2018. године у 17 часова биће  организован традиционални пријем за учеснике Међународног фестивала професионалних луткарских позоришта за дјецу „Лут фест“, који ће наредних дана бити одржан у Источном Сарајеву, под мотом „Поетика луткарског израза“.

Град Источно Сарајево и ове године пружио је подршку организацији овог Фестивала.

Осим пријема добродошлице за све учеснике и госте, представници Градске управе Источно Сарајево организоваће и туристички обилазак Источног Сарајева.

Учесници и гости „Лут фест-а“ из неколико европских земаља, у понедјељак, 14. маја, посјетиће, у пратњи градоначелника Источног Сарајева и представника Градске управе,  Равну планину и Јахорину.

Међународни фестивал професионалних луткарских позоришта за дјецу „Лут фест 2018“ одржава се од 13. до 18. маја у Источном Сарајеву.

Организатор фестивала је „Форум театар“ из Источног Сарајева. Град Источно Сарајево сваке године финансијски поджава организацију ове изузетно значајне манифестациује културе и умјетности, која већ 18 година школује нове генерације позоришне публике у Источном Сарајеву.