СКУПШТИНА ГРАДА У УТОРАК О РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА

741

Одборници Скупштине града Источно Сарајево разматраће на сједници у уторак, 1. септембра, ребаланс буџета града за 2020. годину у износу 11. 377. 000 КМ.

На дневном реду сједнице наћи ће се и измјена одлуке о кредитном задужењу града, у дијелу који се односи на санирање посљедица  изазваних пандемијом вируса корона.  На основу препоруке Министарства финансија Републике Српске извршена је измјена одлуке усвојене на претходној сједници Скупштине града, која је подразумијевала и помоћ привредним субјектима који су, због забране рада,  претрпјели штету у пословању.

Одборници ће разматрати  информацију о изградњи инфраструктурних објеката на подручју града по просторно-планској документацији за период  јул 2019-јул 2020. године, као и информацију о стању у области водоснабдијевања и канализационе инфраструктуре.

Биће разматрана и информације о раду установа за културу и културним садржајима, те извјештај о реализованим пројектима и манифестацијама из области културе које се финансирају из буџета града.

Почетак сједнице Скупштине града заказан је за 10 часова.