СРЕЋАН ОСМИ МАРТ-МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЖЕНА!

4406

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић, предсједник Скупштине града Мирослав Лучић и представници Градске управе Источно Сарајево упутили су честитку поводом Међународног дана жена.

„Драгим нашим суграђанкама; мајкама, супругама, сестрама, кћеркама и бакама, честитамо 8. март – Међународни дан жена, који симболише њихов непроцјењив значај у породици и друштву. Свјесни смо чињенице да су жене морале, много више него мушкарци, да се боре за свој статус у друштву. Одајемо признање и изражавамо дивљење Вашој њежности и љепоти, али у исто вријеме и Вашој храбрости, снази и истрајности, због чега сте, несумњиво постале стуб породице и савременог друштва”, наведено је у честитки.

„Нека Међународни дан жена уистину буде Ваш празник, али и дан захвалности за све добро којим сте обогатиле наше животе и свијет у којем живимо. Желимо да Вам овај дан протекне у лијепом расположењу са Вашим најдражима, уз пажњу, љубав и поштовање које заслужујете. Срећан Вам 8. март, Међународни дан жена!“, стоји на крају честитке градоначелника Источног Сарајева Ненада Вуковића, предсједника Скупштине града Мирослава Лучића и представника Градске управе Источно Сарајево.