СУТРА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА ДОДЈЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЗА ИНОВАТИВНЕ ПОСЛОВНЕ СУБЈЕКТЕ

1086

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа (РАРС) у сарадњи са Градском развојном агенцијом Источно Сарајево(РАИС) позива вас на презентацију 4. јавног позива за додјелу бесповратних средстава пословним субјектима који имају иновативне пословне идеје, производе или услуге које могу довести до смањења незапослености, повећања конкурентности и одрживог друштвено-економског развоја у БиХ.

Максималан износ грант средстава доступан за start-up износи 10.000,00 ЕУР, а за микро, мала и средња предузећа до 250 запослених 30.000,00 ЕУР, с тим да морају обезбиједити и властито учешће у износу од минимално 50%.

Грант средства обезбијеђена су кроз „Challenge to Change“- C2C програм који проводе Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа и Сарајевска регионална развојна агенција СЕРДА, а финансијски подржава Шведска агенција за међународни развој и сарадњу – Сида/Амбасада Шведске у БиХ.

ИНФО ДАН ће се одржати у Источном Сарајеву, улица Стефана Немање 14, зграда Административног центра Града Источно Сарајево, (први спрат) петак, 14. јуна 2019. у 12 часова.

Приликом презентације биће дате основне смјернице о условима пријаве и појаснити кораци за on-line пријаву.

Молимо да ваше присуство презентацији потврдите најкасније дан прије одржавања инфо дана на сљедеће имејл адресе: marko.kakuca@rars-msp.org или bojan.okuka@rais.rs.ba.

Више информација о пројекту и јавном позиву потенцијални апликанти могу добити на интернет страници: www.c2c.ba.