СУТРА СЈЕДНИЦА ФОРУМА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА

888

Форум за безбједност града Источно Сарајево сутра би требало да одржи прву редовну сједницу на чијем дневном реду јеинформација о успостављеном систему видео-надзора на подручју града.

Форум за безбједност Источног Сарајева разматраће и испуњеност услова за почетак зимске туристичке сезоне 2019/2020. године.

Чланови Форума разговараће о проблематици смјештаја и лијечења лица са менталним поремећајем из општине Источна Илиџа у Специјалној болници за психијатрију на Сокоцу.

Сједницу је заказао градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић, који је и предсједавајући Форума. Форум за безбједност града Источно Сарајево конституисан је 27. маја, с циљем да се разговара о проблемима у вези са безбједности и сличним темама које се тичу више различитих субјеката на подручју града, те да се донесу заједничке одлуке и закључци.

Форум је формиран у сарадњи са Полицијском управом Источно сарајево и Министарством унутрашњих послова Републике Српске, а има 25 чланова, представника различитих институција.

Прва сједница Форума биће одржана у просторијама Градске управе Источног Сарајева с почетком у 11 часова.