У ПОНЕДЈЕЉАК ПРЕДАВАЊЕ ДР ШУПИЋА О ЗАШТИТИ ЖЕНСКОГ ЗДРАВЉА

1617

У понедјељак, 24. септембра у сали Скупштине града Источно Сарајево биће одржано предавање о значају превентивног дјеловања у борби против карцинома дојке и заштити женског здравља.

Предавач, примаријус др Милорад Шупић, говориће о значају редовних, контролних прегледа и потреби подизања свијести у борби против рака дојке.

У Болници Источно Сарајево сваке године, у октобру, организовани су бесплатни прегледи  и консултације за све заинтересоване пацијенткиње. Бесплатне прегледе у Кабинету за болести дојке обавља примаријус доктор Милорад Шупић, који истиче да се акцијама превентивних прегледа одазива велики број жена, али да је потребно континуирано радити на ширењу свијести међу женском популацијом.

Октобар је међународни мјесец превенције карцинома дојке. Различитим манифестацијама и активностима настоји се подстаћи и повећати свијест женске популације о учесталости и тежини овог обољења.

Предавање о значају превентивног дјеловања у борби против карцинома дојке биће одржано  у сали Скупштине града Источно Сарајево у понедјељак, 24. септембра  у 18 часова.