ВУКОВИЋ И ЛУЧИЋ ЧЕСТИТАЛИ 27. РОЂЕНДАН НОВИНСКОЈ АГЕНЦИЈИ СРНА

1071

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић упутили су честитку гералном директору Новинске агенције Републике Српске /Срна/ Радмилу Шиповцу и запосленим у овој агенцији, поводом 27 године рада и крсне славе Благовијести.

„Упућујемo Вам најискреније честитке, уз жељу да и наредних година доприносите правовременом и објективном информисању у Републици Српској, Босни и Херцеговини, у региону, па и шире. Од самог оснивања постали сте један од стубова информисања у Републици Српској, трудили сте се да професионално и стручно одговорите свим задацима, без обзира на тешке околности и скоро немогуће услове за рад., који су Вас пратили у времену настанка“, наведено је у честитки.

„Градска управа Источно Сарајево свих ових година имала је изузетно добру сарадњу са Новинском агенцијом Републике Српске, а Ваши новинари, у дописништву и Источном Сарајеву, коректно, објективно и професионално извјештавали су о свим нашим активностима, настојећи да својим радом допринесу рзвоју часне новинарске професије, те да искреним, објективним и професионалним односом сачувају повјерење грађана Источног Сарајева и Републике Српске. Желимо Вам још много успјешних година, те много професионалне и личне среће свим запосленим у Вашој Агенцији.“, истакли су Вуковић и Лучић, у честитки поводом 27 године рада и крсне славе Новинске агенције Репблике Српске -Срна.