ВУКОВИЋ И ЛУЧИЋ УПУТИЛИ ЧЕСТИТКУ ГРАЂАНИМА ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА

1279

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић упутили су честитку грађанима Источног Сарајева поводом предстојећих новогодишњих празника.

„Драги суграђани, година које је на измаку била је успјешна за наш град. И ове године, Град Источно Сарајево исказује буџетску стабилност, што је изузетно значајно у времену у којем живимо. Остварили смо сарадњу за бројним институцијама, учествовали у креирању заједничких активности и прављењу заједничких планова са општинама и веома смо задовољни учињеним“, наведени је у честитки.

„Велике планове имамо и за наредну годину. Желимо да, у складу са својим и могућностима које су нам пружене у оквиру наших надлежности, даље развијамо наш град, да сви наши грађани буду задовољни и поносни чињеницом да су житељи овог града. Други су своје градове градили и стварали деценијама, стотинaма година. За само 20-ак година, колико наш град постоји, урадили смо много. Грађaни Источног Сарајева, уз помоћ локалних влaсти, успјели су да створе урбану средну и пристојне услове за живот на овим просторима. Много је још посла пред нама, нећемо стати“.

„Уз Вашу помоћ, сарадњом свих нас који смо носиоци власти у Граду и градским општинама, без обзира на политичку оријентацију, развијаћемо и наредних година наш град, на добробит свих нас и наше дјеце“, наводе у честитки представници градске власти.

„У име Градске управе Источно Сарајево честитамо Вам предстојеће празнике. Желимо да Вам година која је пред нама буде успјешна, испуњена срећом, здрављем и љубављу Ваших ближњих“, истичу Вуковић и Лучић у честитки упућеној грађанима Источног Сарајева.