ВУКОВИЋ И ЛУЧИЋ УПУТИЛИ НОВОГОДИШЊУ ЧЕСТИТКУ ГРАЂАНИМА ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА

1072

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић упутили су новогодишњу честитку грађанима Источног Сарајева и поручили да ће представници градске власти наставити да раде на унапређењу квалитета живота у нашем граду.

„Грађанима Источног Сарајева упућујемо најискреније честитке поводом наступајуће године, уз жељу да их у новој, 2020. години, прате добро здравље, лична, породична срећа и пословни успјеси“, наведено је у честитки.

„За Градску управу Источног Сарајева ово је била још једна успјешна година, задржали смо позитивно пословање, финансијску, политичку стабилност и наставили да редовно испуњавамо обавезе према свим буџетским корисницима. У нашем граду, у свим општинама, ово је била година значајних инвестиција. Наредне године завршићемо важне пројекте и наставити да радимо на континуираном развоју Источног Сарајева“, истакли су Вуковић и Лучић.

„Наставићемо да, у складу са својим надлежностима, унапређујемо квалитет живота у нашем граду, првенствено кад је ријеч о образовању, култури и спорту, те предано радити на промоцији и афирмацији Источног Сарајева“, поручили су представници Градске управе у новогодишњој честитки грађанима.