ПАЛЕ- На сутрашњој сједници додјела признања истакнутим појединцима

152

Скупштина Црвеног крста Републике Српске заказана за сутра на Палама имаће и свечани дио уручења посебних признања истакнутим појединцима, волонтерима и радном особљу ове организације из Српске и Србије.

Сједници Скупштине присуствоваће предсједник и генерални секретар Црвеног крста Србије Драган Радовановић и Љубомир Миладиновић, најављено је из Црвеног крста Републике Српске.

У свечаном дијелу сједнице биће уручена признања Златни знак Црвеног крста Републике Српске и Сребрни знак Црвеног крста Републике Српске, као и јубиларна признања поводом 30 година рада Црвеног крста Републике Српске.

Осим свечаног дијела, за сједницу је предвиђен и радни дио на којем ће бити разматран планирани дневни ред.

Црвени крст Републике Српске и Црвени крст Србије његују дугогодишњу и јаку сарадњу, па ће сутрашња сједница бити прилика да она буде учвршћена и најављени планови и идеје за јачање међусобне подршке с циљем ширења хуманитарне мисије и пружања помоћи свима којим је потребна.

Почетак сједнице у сједишту Црвеног крста на Палама заказан је у 11.00 часова, а изјаве за новинаре планиране су од 10.30 до 10.45 часова.

/Срна/