ПАЛЕ- Обиљежавање четврт вијека од убиства Срђана Кнежевића

465

Припадници елитне јединице Војске Републике Српске „Бели вукови“ обиљежиће у понедјељак, 7. августа, 25 година од свирепог и још неразјашњеног убиства њиховог команданта Срђана Кнежевића, легендарног Белог вука.

Предсједник Удружења „Бели вукови“ Јанко Шешлија рекао је Срни да ће се тог дана у 10.30 часова чланови „Белих вукова“ поклонити сјенима свог команданта и положити цвијеће на споменик Белом вуку на Палама.

„Позивамо припаднике ове јединице, као и грађане Пала, симпатизере, припаднике других јединица и све који цијене допринос ове јединице у Одбрамбено-отаџбинском рату, да се придруже овом помену“, навео је Шешлија.

Он је истакао да ће потом чланови породице и ратни другови Белог вука посјетити његов гроб у мјесту Тврдимић, гдје ће прислужити свијеће и положити цвијеће.

Шешлија је подсјетио да породица Кнежевић и „Бели вукови“ све ове године изражавају огорченост због чињенице да правосудне институције још немају одговор на питање ко је убио, а ко наредио и организовао убиство њиховог легенендарног команданта, који је у вријеме убиства обављао дужност замјеника начелника Центра јавне безбједности Српско Сарајево.

Срђан Кнежевић мучки је убијен 7. августа 1998. године на паркингу испред зграде у центру Пала у којој је становао са супругом и два сина.

/Срна/