ПАЛЕ- Почело гласање за „Ритам Европе“

373

На дјечијем музичком такмичењу „Ритам Европе“ општину Пале представљаће Андреа Пандуревић, Јована Глигорић, Марија Нинковић са њемачком пјесмом „Глориус“, као и плесачица Ника Димић, а гласање за најбољу пјесму отворено је данас.

Гласање је отворено у Јутарњем програму Радио-телевизије Републике Српске /РТРС/, а спот којим ће учеснице представити Пале премијерно ће моћи да се гледа 25. септембра у 17.20 часова.

Наставак такмичења заснива се на гласању, када ће сви моћи да дају свој глас за неки од 15 градова у Републици Српској.

Један од учесника такмичења Андреа Пандуревић рекла је Срни да су уз помоћ тренера и плесача Милана Милинковића успјеле да сниме спот и увјерена је да ће постићи велики успјех.

– Обавиле смо одличан посао. Амбиције су нам пласман међу најбољих 10 такмичарских екипа. Због љубави према музици и плесу надам се да ће наши суграђани уживати у изведби пјесме. Заваљујем свима који су нам пружили подршку- истакла је Пандуревићева.

Она је навела да је за њу и њене колегинице велика част што ће представљати Пале.

– Сам побједник доводи такмичење у град који представља, тако да и општина Пале има велики удио у овом програму. Наша екипа наступа под редним бројем три. То ће бити број на који ће се слати СМС поруке. Надамо се великој подршци- рекла је Пандуревићева.

Такмичење „Ритам Европе“ је највеће дјечије музичко такмичење у Републици Српској, намијењено такмичарима узраста од 14 до 21 годину, који су талентовани за музику и плес.

/Срна/